Charmetrolde

Hos Charmetroldene kan vi være op til 6 børn, 2 faste pædagoger, en fysioterapeut og en ergoterapeut. Vi har også tilknyttet en kommunikationsvejleder.
Vi kan have børn i alderen 0-7 år.
Alle Charmetroldene har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og bruger forskellige hjælpemidler, så som kørestol, lift, forskellige gå og stå redskaber, korset og andre kropsbårne hjælpemidler.
Dagligdagen hos Charmetroldene har en fast og genkendelig struktur, med plads til spontanitet.
Vi har en fast plan over ugens aktiviteter, som vi ændrer med jævne mellem rum, så aktiviteterne tilpasses børnenes løbende udvikling, årstiderne og det som optager os lige nu.
Aktiviteterne i løbet af en uge kan f.eks. være rytmik, bagning, male og leg i gymnastiksalen. Vi kan lide at komme ud og være aktive.
Hos Charmetroldene sætter vi stor pris på glæde og humor. Vi griner, synger og hygger hver dag til stor glæde for både børn og voksne.
Vi bruger megen tid og energi på de nære ting i dagligdagen, så som hygge på madrassen, knus og kram og tid til det enkelte barn.
Vi kan lide at feste og finder gerne en anledning til det. Det kan f.eks. være fødselsdage, halloween, en fernisering og selvfølgelig alle højtiderne.